SPEED S DOBITNIK ZLATNE MEDALJE NOVOSADSKOG SAJMA

By June 12, 2018Novosti

Još jedno značajno priznanje Fitofert proizvodima stiglo je na ovogodišnjem 85. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, zahvaljujući zlatnoj medalji kojom je nagrađeno  naše novo folijarno, biostimulativno đubrivo za uljane kulture – FITOFERT SPEED S.

FITOFERT SPEED S je formulacija za folijarni tretman uljanih ratrskih kultura (soje, suncokreta i uljane repice), koja sadrži mikroelemente važne za ovu grupu useva, kao i bioaktivne komponente koje stimulativno utiču na različite fiziološke procese. Primenom ovog đubriva unapređuje se usvajanje mikroelemenata koje je po pravilu otežano na zemljištima sa višim pH, kao i usled hladnijih meteroloških uslova.  Zato je važno znati da pravovremeno tretiranje useva ovom formulacijom može ubrzati razvoj korenovog sistema i nadzemnog dela biljke, što za posledicu ima pozitivan uticaj na useve uljanih kultura.

https://www.youtube.com/watch?v=TVnMuj8Ny_s

Sadrži mikroelemente važne za ovu grupu useva, kao i bioaktivne komponente koje stimulativno utiču na različite fiziološke procese

Osim nagrađenog proizvoda, na jednom od najvećih događaja u oblasti poljoprovrede u regionu, kompanije Fertico i Agromarket predstavile su i široki asortiman proizvoda u vidu visokokvalitetnih pesticida, semena, đubriva, sistema za navodnjavanje, alata i baštenskog programa.

Za našu kompaniju, ovo predstavlja snažan podsticaj i dokaz da posvećenost kvalitetu i razvoju najsavremenijeg proizvodnog asortimana usklađenog sa vodećim svetskim standardima, sada već dokazano predstavlja put kojim se zajednički krećemo sa našim partnerima i poljoprivrednicima koji nam već godinama ukazuju svoje poverenje.

Ukoliko želite da saznate više o našem dobitniku zlatne medalje, ili da nam postavite bilo kakvo pitanje vezano za naše proizvode, budite slobodni da nas kontaktirate u svakom trenutku. Biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo i odgovorimo na sva pitanja.